Ga naar de inhoud

Loes & Beatrice verspreiden Sofrologie in Nederland! – Vereniging Caycediaanse Sofrologen

  • door
Loes & Beatrice verspreiden Sofrologie in Nederland!

Op de website van de Vereniging van Caycediaanse Sofrologen is een bericht geplaatst over de missie van Loes en Béatrice met Sofrologie.nu

In het bericht wordt beschreven hoe Loes en Béatrice betrokken waren bij de 5de Internationale Week van de Sofrologie. Ze hebben webinars georganiseerd die zowel informatief waren als praktische oefeningen bevatten om Sofrologie te ervaren. Loes en Béatrice hebben het over het belang van het ervaren van Sofrologie in de praktijk, iets wat Loes en Béatrice in hun webinars naar voren brachten. Er wordt gesproken over de positieve reacties op de Caycedo-methode en de effectiviteit ervan. Het onderstreept het belang van samenwerking onder sofrologen in Nederland om de bekendheid en het gebruik van Sofrologie te vergroten.

Je leest het bericht hier!